•  Gratis verzending vanaf €10,-
  •  Veilig betalen
  •  Snelle levering
  •  14 dagen bedenktermijn
 

Veilig winkelen heeft bij ons de hoogste prioriteit.

 

Klantenservice per e-mail of telefonisch.

 

Besteld vóór 17.00u, volgende werkdag in huis.

 

Bedenktermijn van 14 dagen.


Volkswagen

Sidebars en pushbars voor de Volkswagen Amarok , Volkswagen Caddy , Volkswagen Crafter ,Volkswagen T4 , Volkswagen T5 , Volkswagen Tiguan en de Volkswagen Touareg zijn gemaakt van RVS, dat betekend dat ze niet roesten.

Afhankelijk van het model zijn de sidebars leverbaar met Opstap trede/ steps, zodat u gemakkelijk in en uit kunt stappen. Een sidebar of pushbar plaatst u op uw Volkswagen ter bescherming maar geeft ook een exclusieve stoere look. Al onze modellen zijn “Fix & ride”, zo kunt u de set gemakkelijk en snel plaatsen zonder boren, de gehele set is te monteren met de meegeleverde RVS montagematerialen en duidelijke montagehandleiding .

Het voordeel hiervan is dat u niet hoeft te lassen en stevig vast zit. Een sidebar en pushbar zien er niet alleen goed uit, maar hebben ze ook functie? Een sidebar beschermt de zijkanten tegen kleine beschadigingen en deuken. En een pushbar doet dit voor de voorkant. Wilt u zeker weten dat een set op voorraad is neemt u dan contact met ons op

De sidebars worden netjes verpakt en binnen 1 a 2 dagen naar u verzonden, het grote voordeel is dat de verzending helemaal gratis is.

Of bent u opzoek naar Volvo sidebars?