...
Kopers-bescherming
Laden...

Porsche

Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
 1. Pushbar Porsche Cayenne 76mm
  Pushbar - Porsche Cayenne - 76mm
  Calculating actual delivery date...
  504,00 416,53
  504,00 416,53
 2. Sidebars Porsche Cayenne Sidesteps
  Sidebars - Porsche Cayenne - Sidesteps - 76 mm
  Calculating actual delivery date...
  590,00 487,60
  590,00 487,60

Sidebars en pushbars voor de Porsche Cayenne zijn gemaakt van RVS, dat betekend dat ze niet roesten.

Afhankelijk van het model zijn de sidebars leverbaar met Opstap trede/ steps, zodat u gemakkelijk in en uit kunt stappen. Een sidebar of pushbar plaatst u op uw Porsche ter bescherming maar geeft ook een exclusieve stoere look. Al onze modellen zijn “Fix & ride”, zo kunt u de set gemakkelijk en snel plaatsen zonder boren, de gehele set is te monteren met de meegeleverde RVS montagematerialen en duidelijke montagehandleiding .

Het voordeel hiervan is dat u niet hoeft te lassen en stevig vast zit. Een sidebar en pushbar zien er niet alleen goed uit, maar hebben ze ook functie? Een sidebar beschermt de zijkanten tegen kleine beschadigingen en deuken. En een pushbar doet dit voor de voorkant.

De sidebars worden netjes verpakt en binnen 1 a 2 dagen naar u verzonden, het grote voordeel is dat de verzending helemaal gratis is. Wilt u zeker weten dat een set op voorraad is neemt u dan contact met ons op.

Al onze producten zijn gemaakt van hoogwaardig RVS, echter raden wij wel aan het RVS te verzorgen. Met RVS poets, verkrijgbaar bij verschillende keukenzaken of b.v. de action, kunt u onze producten poetsen.

Of bent u opzoek naar Chevrolet sidebars?